Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Panellakás, Budapest, XIX. kerület, Kispest-Kertváros
#10824620
39.9 millió Ft
Alapterület 47 m2
Szobák száma 1 szoba + 1 félszoba
Építési mód Csúsztatott zsalus vasbeton
Állapot Átlagos
Emelet 2. emelet

További paraméterek

  • Kilátás: Parkra néző
  • Fűtés: Házközponti egyedi méréssel
  • Bútorozottság: Bútorozatlan
  • Szintek száma: 4
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)

Részletes leírás

Társasházi lakás parkos környezetben!

C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

bemutatja:

 

 

XIX. kerület központjában, játszóterek és hatalmas fák között a József Attila utcában, négy emeletes csúsztatott zsalus társasház 2. emeletén, másfél szobás, nagy erkélyes, egyedi mérőkkel felszerelt jó állapotú lakás eladó.

 

Az 1976-ban épült társasház mára már egy gyönyörű parkos környezetben található. A 2. emeletei lakás erkélye előtt is hatalmas fa áll, ami a nyári melegben kellemes árnyékot ad a két szoba felől. A bejárat a hosszú folyosóról nyílik. Az előszoba jobb oldalán a nagyablakos konyha, külön WC és kádas fürdő, szemben pedig a 23 nm-es nagyszoba helyezkedik el. Mellette a 9 nm-es kisebbik szoba található. Utóbbi egy közlekedőből nyílik, ahol beépített szekrény és egy nagyobb szekrény is helyet kapott.  A falak mozgathatóak, a nyílászárók még eredeti fa, igény szerint cserélhetőek. Mindkét szoba faltól-falig ablakos, redőnnyel felszerelt. A konyhában egy pici, de kincset érő kis spejz is kialakításra került.

 

Közös költség 26 ezer Ft, ami a fűtés, melegvíz, és felújítási alapot is tartalmazza, ezért a rezsi alacsony. A ház megtakarítással rendelkezik, a karbantartás folyamatos.

 

Az utca melletti régi sportpálya területén egy bekerített kerékpáros parkot alakítottak ki, ahol 10-15db kresz tábla és nyomógombos közlekedési lámpa is a gyerekek kikapcsolódását segíti, de vele szemben a klasszikus, modern és hagyományos játékokkal felszerelt játszótér is remek kikapcsolódás a gyerekek részére. Mindkét pályát kerítés veszi körül.

 

A parkolás ingyenes, és nagy területen van lehetőség a megállásra. Két percre az Üllői út, így villamossal a Határ úti metró 20 perc alatt elérhető. Közelben piac, bevásárlási lehetőség. Gyermekes családoknak közelben két óvoda és Általános Iskola található.

 

Irányár: 39 900 000 Ft

 

ÜDVÖZLETTEL:

ÉRMELLÉKI ZSÓKA

INGATLANSZAKÉRTŐ - REALTY SPECIALIST

+3630-815-2508

ERMELLEKI@CITYCARTEL.HU

 

CITY CARTEL BUDA KFT.

CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.

1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

 

 

Kapcsolat

Érmelléki Zsóka

Ingatlanszakértő - Realty Specialist

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter